Serpstat API Batch Analysis Add-on For Google Sheets: Ανάλυση δεδομένων με ένα κλικ

Serpstat API Batch Analysis Add-on For Google Sheets: Ανάλυση δεδομένων με ένα κλικ
Stacy Mine
Stacy Mine
Editor at Serpstat

Σταματήστε να εξάγετε δεδομένα από τη διεπαφή στο Google Sheets - εξάγετε τα μαζικά απευθείας σε ένα αρχείο Google Sheets. Το SEO API Batch Analysis Add-on αυτοματοποιεί και επιταχύνει την ανάλυση δεδομένων.

Είτε χρειάζεται να αναλύσετε μια παρτίδα λέξεων-κλειδιών, τομέων ή διευθύνσεων URL, το πρόσθετο μπορεί να τα κάνει όλα! Ας μάθουμε περισσότερα για το πρόσθετο και πώς να επεξεργάζεστε μεγάλα σύνολα δεδομένων με αυτό.

Ανάλυση παρτίδων του API της Serpstat

Το πρόσθετο API Batch Analysis για το Google Sheets είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να διεξάγετε ανάλυση δεδομένων σε παρτίδες γρήγορα και εύκολα. Σε συνδυασμό με το Serpstat API, το πρόσθετο προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για την ανάλυση των ανταγωνιστών και την πραγματοποίηση έρευνας λέξεων-κλειδιών. 

Η επέκταση βοηθά στην έρευνα δεδομένων ανά τομέα, διεύθυνση URL ή λέξεις-κλειδιά μαζικά σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή του Serpstat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μετά την εγκατάσταση της επέκτασης Serpstat στα λογιστικά φύλλα της Google.

Ρύθμιση της επέκτασης

Βήμα 1. Μεταβείτε στην αγορά του Chrome και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση.

Βήμα 1

Βήμα 2. Περάστε από μια σύντομη εξουσιοδότηση με το λογαριασμό σας Google:

Βήμα 2Βήμα 2

Βήμα 3. Μεταβείτε στην ενότητα Extensions και επιλέξτε Serpstat Batch Analysis. Υπάρχουν δύο κουμπιά στο μενού: Create report (Δημιουργία έκθεσης) και Settings (Ρυθμίσεις).

Βήμα 3

Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη της πλατφόρμας SEO!

Ενεργοποιήστε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και δοκιμάστε τα εργαλεία ανάλυσης παρτίδων. Θα σας παρέχουμε μαθησιακά μέτρα και σεμινάρια για μια γρήγορη εκμάθηση των εργαλείων.

Ξεκινήστε το ταξίδι μου

Δημιουργία μιας έκθεσης

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο και να δημιουργήσετε τα απαραίτητα δεδομένα, πρέπει να αντιγράψετε το κλειδί API (token) στο My account (Ο λογαριασμός μου) και να το εισαγάγετε στο κατάλληλο πεδίο.

Μπορείτε αργότερα να αλλάξετε το συνδεδεμένο token στις Ρυθμίσεις.

Token

Μετά από αυτό, θα δείτε μια πλευρική γραμμή.

πλευρική γραμμή

Σημείωση: η πλαϊνή μπάρα δεν θα ανοίξει μέχρι να εισαγάγετε ένα έγκυρο token.

Στο μενού στα δεξιά, μπορείτε να:

1.Να επιλέξετε μια περιοχή αναζήτησης. Επιλέξτε μια περιφερειακή βάση δεδομένων για την οποία θέλετε να λάβετε μια αναφορά.
2.Επιλέξτε μια περιοχή κελιών. Εμφανίζεται μια τιμή κελιού στην οποία είχε τοποθετηθεί ο δρομέας από προεπιλογή. Πρέπει να οριστεί χειροκίνητα.

Σημείωση: τα δεδομένα πρέπει να εισαχθούν χρησιμοποιώντας τη σημειογραφία A1.

Για να αλλάξετε την περιοχή, επιλέξτε τα επιθυμητά κελιά στον πίνακα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κοντά στο αντίστοιχο πεδίο για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εάν πρέπει να επιλέξετε πολλαπλές περιοχές, κάντε κλικ στο "Προσθήκη άλλης περιοχής". Μπορείτε να διαχωρίσετε τις περιοχές με κόμματα στο δεξί μενού.

Προσθήκη άλλης περιοχής
3.Επιλέξτε μια έκθεση. Επιλέξτε τη μέθοδο API για την εξαγωγή δεδομένων. Στη συνέχεια, θα ανοίξουν τα φίλτρα (εάν παρέχονται για τη συγκεκριμένη μέθοδο). Ρυθμίστε τα φίλτρα και κάντε κλικ στην επιλογή Create Report (Δημιουργία έκθεσης).
Επιλέξτε μια έκθεση.

Η έκθεση εμφανίζεται σε ένα νέο φύλλο πίνακα:

φύλλο πίνακα

Μπορείτε να μοιραστείτε μια έκθεση με την ομάδα ή τον πελάτη σας.

Πώς χρεώνονται οι πιστώσεις?

Για να λάβετε δεδομένα χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Serpstat Batch Analysis για το Google Sheets, χρειάζεστε:

1.λογαριασμό Serpstat
2.Πρόσβαση API
3.Κουπόνι API

Το πρόσθετο Serpstat API Batch Analysis δαπανά πιστώσεις API:

πιστώσεις API

Οι μονάδες API δαπανώνται σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο: 1 τομέας / 1 URL / 1 λέξη-κλειδί = 1 αίτηση.

Γνωρίστε τις πλήρεις δυνατότητες της πλατφόρμας SEO μας με μια δωρεάν δοκιμή.

Δοκιμάστε την πλατφόρμα δωρεάν για 7 ημέρες και δείτε τα οφέλη με τα μάτια σας

Μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε

Περιπτώσεις χρήσης

Το εργαλείο χρησιμοποιείται κυρίως από ομάδες ειδικών που απαιτούν μαζική ανάλυση: Ειδικοί SEO, ειδικοί PPC, κειμενογράφοι, συντάκτες ιστολογίων, ειδικοί SMM, έμποροι.

1.Διεξαγωγή ανάλυσης παρτίδας ανταγωνιστών: μια λίστα σελίδων ή τομέων για την ανάλυση των λέξεων-κλειδιών και των θέσεων των ανταγωνιστών. 
2.Αναζητήστε λέξεις-κλειδιά που λείπουν - λέξεις-κλειδιά για τις οποίες οι ανταγωνιστές σας κατατάσσονται στις 10 πρώτες θέσεις, αλλά οι σελίδες σας δεν κατατάσσονται καν στις 100 πρώτες θέσεις.
3.Αποκτήστε δεδομένα ανταγωνιστικής ανάλυσης PPC: παραδείγματα των διαφημίσεων των ανταγωνιστών, σελίδες προορισμού, λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές για την εκτέλεση των διαφημίσεων και έναν κατά προσέγγιση προϋπολογισμό για τις εκστρατείες PPC τους.
4.Συλλέξτε έναν κατάλογο λέξεων-κλειδιών για μια σελίδα ή έναν ιστότοπο: ερευνήστε παραλλαγές λέξεων-κλειδιών και συναφείς λέξεις-κλειδιά. Καταγράψτε τις λέξεις-κλειδιά σας και επεκτείνετε τις με νέες παραλλαγές.
5.Πάρτε προτάσεις αναζήτησης και ερωτήσεις για να επιλέξετε ένα θέμα που βρίσκεται σε τάση για νέο περιεχόμενο.

Read original article “Serpstat API Batch Analysis Add-on For Google Sheets Data Analysis In One Click” in English.

Open support chat

Introducing Serpstat

Find out about the main features of the service in a convenient way for you!

Please send a request, and our specialist will offer you education options: a personal demonstration, a trial period, or materials for self-study and increasing expertise — everything for a comfortable start to work with Serpstat.

Name

Email

Phone

We are glad of your comment
I agree to Serpstat`s Privacy Policy.

Thank you, we have saved your new mailing settings.

mail pocket flipboard Messenger telegramm