Цялостен SEO набор от инструменти за тими и отделни хора

Възможности за ключи и линки, онлайн стратегия на конкурентите, ежедневен мониторинг и проблеми, свързани със SEO. Пакет от инструменти за редуциране на времето ви за SEO задачи.

Изпробвайте всичко заедно

Какво можете да правите с Serpstat
Backlinks tactics
Rank tracking
Keyword opportunities
SEO-related issues
Online competitors
Намерете препоръки за ключи за вашия сайт, които ще привличат трафик към вашия проект. Вижте индикатори за импортиране за всяки киворди от вашия списък: трудност на ключа, месечни търсения, конкуренция, цена на клик и сезонност. Разширете списъка си с ключови думи със сродни ключови думи и предложения за търсене, които събираме в Интернет.

Открийте възможности за ключи, за да получите повече органичен и платен трафик

Вижте всички страници на вашите онлайн конкуренти, които се класират за същото с вашите ключови думи. Открийте какво стимулира трафика, колко посетители имат, по кои ключови думи се класират, какви практики за изграждане на връзки използват, какво съдържание се представя добре и т.н. Изградете стратегия за вашия сайт въз основа на данните от конкурентите.

Следете за местни и международни онлайн състезатели

Намерете сайтове, които се свързват към всеки анализиран домейн, проверете качеството на новите и загубените линки, контролирайте списък с котва и открийте злонамерени линки, от които трябва да се отървете. Намерете идеи за изграждане на връзки въз основа на опита на вашите конкуренти.

Промъкнете тактиките за линки на всеки домейн

Планирайте автоматични одити за вашия уебсайт, за да контролирате здравето му. Намерете проблеми, които ви пречат да се развивате онлайн, и доказани препоръки как да ги поправите. Инструментът ще ви помогне да откриете повече от 60 различни типа проблеми, показани по приоритет.

Проверете и коригирайте проблемите, свързани със SEO на вашия уебсайт

Създайте проект на Rank Tracker и контролирайте присъствието си на пазара ежедневно. Проследявайте всички топ 100 резултати във всеки регион и град на Google и Yandex без допълнителни разходи. Сравнете позициите си с най-подходящите конкуренти и вижте как позициите се променят.

Проследявайте класирането на вашите и на вашите конкуренти ежедневно, седмично и при поискване

Content ideas
Competitor's PPC campaigns
Keyword clustering
Content optimization
Automated reports
Разработете мощна стратегия за съдържание от изследвания: анализирайте какво искат клиентите ви от Google, създайте план за съдържание за вашия блог, контролирайте качеството на текстовете на вашия сайт и вижте статии, които стимулират трафика.

Намерете идеи за съдържание, които стимулират трафика

Проучете дали вашите конкуренти купуват PPC реклами, за какви ключови думи наддават, към кои целеви страници насочват платен трафик и преценете колко се разпределят на PPC.

Вижте PPC кампаниите и целевите страници на конкурентите

Keyword clustering помага при планирането и оптимизирането на съдържание, което е насочено към десетки подобни и свързани ключови думи. Създайте структура на бъдещия или съществуващ уебсайт, като групирате голям брой ключови думи в семантично свързани клъстери.

Групирайте голям брой ключови думи, за да изградите удобна за SEO структура на уебсайт

Получете препоръки за оптимизиране на всяко съдържание на вашия уебсайт за привличане на повече органичен трафик и открийте проблеми, свързани със съдържанието ви на уебсайта. Например, вижте дали страниците ви са свръхспамни с ключови думи.

Вижте дали съдържанието ви е достатъчно оптимизирано, за да изпревари вашите конкуренти

Спестете време за отчитане на ефективността онлайн и лесно докажете въздействието на вашите SEO усилия за вашите клиенти и колеги. Добавете всякакви данни към вашите собствени напълно персонализирани отчети с бели етикети. Създайте отчети с готови за използване екипни табели и насрочете изпращане.

Получавайте персонализирани и насрочени автоматизирани отчети направо във входящата си поща

Всеки ден нашите алгоритми за големи данни събират статистически данни за 1,3 милиарда домейна, 7 милиарда ключови думи и 1,5 трилиона линки в 241 регионални бази данни на Google и Yandex

Serpstat е най-добрият за:

Собственици на бизнес и ръководители на екипи
 • Проверете уебсайта си и открийте важни технически проблеми
 • Следете онлайн класирането и пазарното присъствие
 • Събирайте ключови думи за нови и съществуващи страници
 • Намерете нови възможности за обратни връзки
 • Автоматично групирайте тонове ключови думи в клъстери
Агенции за дигитален маркетинг
 • Автоматизирайте всички процеси с API за всеки ценови план
 • Координирайте работата си в екип с инструмента за управление на екипи
 • Създайте и насрочете маркови отчети за вашите клиенти
 • Обучете екипа си с нашата индивидуална поддръжка на клиенти
 • Проучете дали някой уебсайт купува PPC реклами
SEO специалисти
 • Спестете бюджет, като използвате една платформа за всички процеси
 • Планирайте работата си с инструмента за управление на задачи
 • Обхват на нови клиенти с автоматизирани отчети за SEO одит
 • Разработете мощна стратегия за съдържание
 • Използвайте по-малко кредити с мощната добавка на Serpstat
Собственици на бизнес и ръководители на тими
 • Анализирайте конкурентите и разберете как се развиват
 • Контролирайте здравето на вашия сайт и присъствието на пазара онлайн
 • Изградете стратегия за увеличаване на вашето присъствие онлайн
 • Управлявайте екипа и вижте задачите, които са свършили
 • Проверете профила на обратните връзки и намерете нови възможности
Достигнете върха на SERP със Serpstat
Вземете безплатен 7-дневен достъп до целия набор от инструменти. Отменете по всяко време.

Клиентите на Serpstat и техническите експерти говорят на доверени сайтове за преглед на софтуер

Brian Dean
SEO Expert, Backlinko
Serpstat е солиден SEO инструмент. Той разполага с всички функции, които бихте очаквали от софтуерен пакет за SEO. И е на конкурентни цени в сравнение с основните си конкуренти
Robbie Richards
Co-Founder & Lead Strategist at Virayo Marketing
Serpstat със сигурност си струва да се изпробва, ако търсите инструмент с по-ниска цена, който все още може да предостави полезна информация и да помогне за подобряване на ефективността на вашата SEO и PPC кампания. Serpstat може да бъде по-рентабилна алтернатива на някои от тежките в индустрията като SEMrush и Ahrefs.
Craig Campbell
SEO-expert, blogger at Craigcampbellseo
Открих, че е един от най-добрите на пазара по отношение на проследяване на ранг. Все още и до днес използвам редица инструменти, но Serpstat изглежда дава точни резултати и изглежда копае малко по-дълбоко от повечето други инструменти, това от своя страна показва повече ключови думи, по които се класира уебсайт, което води до много по-добро- търси отчет за клиент.
Ben Rollins
Founder at Axon Optics
Да се каже, че SERPSTAT е от ключово значение за растежа на нашия онлайн магазин, би било подценяване. Ние често влизаме в таблото за управление през седмицата. Независимо дали анализираме PPC кампаниите на нашите конкуренти, за да открием възможности, които може да сме пренебрегнали, или като преглеждаме хиляди ключови думи, за да определим следващата статия, която ще се появи, изглежда винаги се връщаме.
Jason Lavis
Founder of Out of the Box Innovations
Ако можех да избера само един SEO инструмент/абонамент, това би било Serpstat. Той има всичко, от което се нуждаят повечето уеб администратори и малка SEO фирма, а някои функции са много по-добри от конкуренцията.

Анализът на уебсайтове винаги е с едно щракване разстояние с добавката за браузър Serpstat

Получете информация за ключовите показатели на вашия конкурент с едно щракване, докато сърфирате в уебсайта. Напълно безплатно разширение за Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge и Opera с параметри на страницата, прогнозен трафик и видимост, предоставени на поднос за вас
Трябва да изпреварите онлайн конкурентите?
Personal demonstration
Leave a request and our specialists will contact you. You will also receive additional materials, webinar recordings, and personalized advice from a Serpstat expert
Open support chat

Introducing Serpstat

Find out about the main features of the service in a convenient way for you!

Please send a request, and our specialist will offer you education options: a personal demonstration, a trial period, or materials for self-study and increasing expertise — everything for a comfortable start to work with Serpstat.

Name

Email

Phone

We are glad of your comment
I agree to Serpstat`s Privacy Policy.

Thank you, we have saved your new mailing settings.

mail pocket flipboard Messenger telegramm